Permanente make-up Nabehandeling - Bijwerken van uw pmu

Beautyverzorging schoonheidssalon
Permanente make-up Nabehandeling - Bijwerken van uw pmu

€ 0

 • Tijdens de nabehandeling zal er gekeken worden naar de details qua tint en/of de vorm aanpassen
 • Nabehandeling BINNEN 8 weken - Reserveer TIJDIG
 • Prijs: €50 (binnen 8 weken eerste behandeling)
 • Voor ALLE behandelingen geldt:
 • Tarieven na 1-4 jaar, naargelang gekozen eyeliner:
 • Bijwerken na 1 jaar: -50%
 • Bijwerken na 2 jaar: -40%
 • Bijwerken na 3 jaar: -30%
 • Bijwerken na 4 jaar: Nieuwprijs
Reserveer deze behandeling


Permanente make-up Nabehandeling - Bijwerken van uw pmu

De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt ongeveer 3 tot 4 weken. Meestal zijn 2 behandelingen voldoende om permanente make-up professioneel aan te brengen. De nabehandeling dient te gebeuren volgens de afgesproken richtlijnen en met de zalf die wij u meegeven. Gedurende minimum 5 dagen brengt u 3 à 4x daags (ook niet meer) de zalf aan op de pmu, zodat dit soepel blijft. U hoeft geen TE dikke laag zalf aan te brengen, maar u mag achter GEEN trekkerig gevoel hebben, want dan zou het pigment kunnen "craquelleren" en niet goed worden opgenomen door de huid. U mag het genezingsproces zeker niet gaan forceren, door veelvuldig zalf te gaan smeren, of te trekken of krabben aan de korstjes/velletjes! Laat de natuur zijn gang gaan, wees geduldig en na een 6-tal dagen zal u het uiteindelijke resultaat kunnen waarnemen. Vermijd zeker oogmake-up (oogschaduw, mascara...) zon, sauna, sporten, zweten... Let ook op bij het wassen van je haar en gezicht.

Tijdens de nabehandeling zal er gekeken worden naar de details qua tint en/of de vorm aanpassen

Nabehandeling BINNEN 6 à 8 weken - Reserveer TIJDIG

Prijs: €50

Voor ALLE behandelingen geldt:

Tarieven na 1-4 jaar, naargelang de gekozen behandeling:

Bijwerken na 1 jaar: -50%

Bijwerken na 2 jaar: -40%

Bijwerken na 3 jaar: -30%

Bijwerken na 4 jaar: Nieuwprijs

Bijwerken elders geplaatste pmu: Nieuwprijs

 ALGEMENE INFO

Iedereen verdient het om er perfect uit te zien.  Je ogen, wenkbrauwen en lippen mogen dagelijks schitteren. Daar zorgt Evelien voor, met gegarandeerde kwaliteit. Of stoort een litteken je? Medische tattoo is dus ook mogelijk. (Tepelhofreconstructie -Areola – littekens) Door de juiste inkleuring valt dit niet meer op en ga je gegarandeerd zelfzekerder door het leven.

Bij permanente make-up wordt er met een steriele, flinterdunne naald, pigment vlak onder het huidoppervlakte geplaatst.

Bij permanente make-up wordt er gewerkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid (Epidermis). D.w.z. dat permanente make-up niet levenslang blijft zitten doordat de bovenste huidlaag zich om de zoveel tijd vernieuwd. Het is dan ook van belang om de permanente make-up na enkele jaren op te laten frissen...

Bij permanente make-up is het van groot belang dat er met de juiste apparatuur, pigmenten en naalden wordt gewerkt. Ik werk met pigmenten, die gecontroleerd zijn bij de Keuringdienst van de FOD-gezondheidsinspectie en zijn veilig en goedgekeurd.

VOORDELEN VAN PERMANENTE MAKE-UP

ALTIJD EEN VERZORGDE UITSTRALING: Dankzij permanente make-up ben je altijd professioneel gemaquilleerd, zelfs als je net uit bed komt of wil gaan sporten of zwemmen.  Bye, bye, panda-ogen

TIJDSWINST: Als je 's morgens nogal gehaast bent, biedt permanente makeup een oplossing. Je wint tijd en komt relaxed aan op je werk of afspraak.

MINDER MAKE-UP KOPEN: Je hoeft niet alleen minder make-up te kopen, er is ook geen geknoei meer om dat ene lijntje perfect te krijgen. Ook superhandig als je een bril of lenzen draagt.

MINDER ONTSCHMINKEN: Onze huid rond de ogen is nogal gevoelig. Je hoeft je minder te ontschminken, wat jouw huid natuurlijk ten goede komt.

WERK IK HYGIËNISCH? Ik werk in een steriele ruimte, aangepast aan alle hygiënische normen en werk ALTIJD met steriele wegwerpnaalden, draag handschoenen en een mondmasker dus je hoeft je geen zorgen te maken om de hygiëne en mag je zeker zijn dat je in nette handen en omgeving bent.

DOET HET PIJN? Omdat de huid eerst verdoofd wordt met een aangepaste crème en gel, zal je weinig voelen tijdens de sessie. Je voelt wel een lichte tinteling en soms zelf kriebelachtig gevoel maar sommige mensen kunnen er zelfs bij in slaap vallen.

HOEVEEL SESSIES ZIJN ER NODIG? Meestal zijn 2 behandelingen voldoende om permanente makeup professioneel aan te brengen. Bij de nabehandeling kijk ik aandachtig naar de details zodat eventueel de tint of de vorm aangepast moet worden. Permanente make-up moet “opbouwend” aangebracht worden en gaat niet zo diep als een gewone tattoo. Daardoor is een vervolgbehandeling meestal nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Tussen de behandelingen moet wel minimaal 3 à 4 weken zitten MAAR maximum 8 weken.

HOELANG DUURT EEN SESSIE? De hele procedure duurt ongeveer 1,5 uur voor de ogen/eyeliners en een 2-tal uur voor wenkbrauwen of lippen.

Verloop behandeling:

 • Intake gesprek + Voortekenen
 • Verdoving aanbrengen
 • Behandeling zelf uitvoeren

BLIJFT PERMANENTE MAKE-UP LEVENSLANG OF ZIJN ER NADIEN NOG ONDERHOUSESSIES NODIG? Permanente make-up is een zachte en natuurlijke vorm van pigmentatie. De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen.  Dus ook geen enkel probleem als je een MRI of scan-onderzoek moet ondergaan.

Het resultaat blijft kleurvast gedurende 3 à 5 jaar voor de eye-liner en 1 à 2 jaar voor de wenkbrauwen en lippen.

Nadien vervaagt de kleur lichtjes en worden correcties aanbevolen om de kleuren opnieuw intenser te maken.

Bij Sentido zal Evelien je permanente make-up en medische tattoo verzorgen.