Massages Massage Mama to be

Beautyverzorging schoonheidssalon
Massages Massage Mama to be

€ 85

  • Duurtijd: 90 min
  • -Ontvangst met verkwikkend voetenbadritueel
  • -Volledige lichaamsmassage van de benen, voeten,
  • rug, armen, buik, gelaat -en décolleté
  • -Afsluiter met koffie, thee of aromawater.
Reserveer deze behandeling


Massages Massage Mama to be

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd waarin je lichaam toch wel verandert. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op de bloedsomloop. Veel voorkomende klachten zijn pijn in de onderrug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Een zwangerschapsmassage geeft direct verlichting van pijn en ongemak. De massage laat je ook de zwangerschap bewuster ervaren waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. De massage heeft een kalmerende werking, is pijn bestrijdend en geeft een gelukzalig gevoel. Zwangerschapsmassage is een weldaad voor moeder en baby... -Ontvangst met verkwikkend voetenbadritueel Volledige lichaamsmassage van de benen, voeten, rug, armen, buik, gelaat -en décolleté. Afsluiter met koffie, thee of aromawater.Een massage is hét middel om te ontspannen.

Maar wist je dat een massage ook gezond is? Het stimuleert bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de verwijdering van afvalstoffen.

Blokkades in je lijf komen los en je spieren worden soepeler. Stress vermindert en je kunt beter slapen.

Kortom: je zit lekkerder in je vel.

Bij Sentido werken vakbekwame massagetherapeuten. We beheersen verschillende technieken en we richten ons helemaal op jouw wensen, klachten en voorkeuren. Hou je van een stevige massage of kies je voor een zachtere aanpak?

Met welke kwaaltjes of pijn moeten we rekening houden?  

Ook voor een zwangerschapsmassage ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat ons gerust weten wat je wensen zijn, en we streven samen naar een volledig relaxerend me-time-moment...