Gelaatsverzorging Oorkaarstherapie

Beautyverzorging schoonheidssalon
Gelaatsverzorging Oorkaarstherapie

€ 60

  • Duurtijd: 60 min
Reserveer deze behandeling


Gelaatsverzorging Oorkaarstherapie

Oorkaarsen worden al sinds honderden jaren gebruikt. Zij zorgen op natuurlijke wijze voor een weldoende ontspanning. Oorkaarsen worden gebruikt voor het zuiveren en in balans brengen van de energetische velden van de mens. Er wordt gebruik gemaakt van in etherische oliën gedrenkte oorkaarsen, bijvoorbeeld eucalyptus. Dit is bijzonder geschikt voor het reinigen van de sinussen, ademhalingsproblemen en verkoudheid. Oorkaarsen bevorderen het proces van harmonisatie van de verschillende energetische velden. De warmte en de etherische oliën zorgen voor een diepe en algehele ontspanning van lichaam en geest. Bij het branden in de ingang van het gehoorkanaal creëert de oorkaars een lichte massage van het trommelvlies en een zacht warmte-effect. Wanneer aan te raden: Nervositeit en stress Oorpijn Oorsuizingen, oordruk (vb na zwemmen of vliegtuig) Overtollig oorsmeer Hoofdpijn en migraine Beginnende verkoudheidBiologische, Vegan en EcoCert gelaatsverzorging in hartje Ninove.

Als schoonheidssalon en specialist als huidcoach in botanische, ecologische huidverzorging wil Sentido in Ninove het verschil maken met natuurlijke, biologische, vegan en eco-cert producten en volledige aandacht voor jouw me-time.

Een gezonde huid en naturelle uitstraling kan enkel met een natuurlijke huidverzorging.

Deze ervaar je bij een gelaatsverzorging met huidanalyse, hoofd-nek -en schoudermassage, èn persoonlijk verzorgingsadvies voor thuisgebruik.

Met een gezonde glow en frisse uitstraling voel jij je super en dàt straal je uit!

 

 

Iedereen is uniek en zo ook iedere huid en iedere behandelmethode.

Heb je last van een specifiek huidprobleem of bijvoorbeeld littekens, acné, vroegtijdige huidveroudering?

Middels ervaring, kennis en de juiste producten kunnen we je hierbij helpen.