pedicure Thaise voetreflexmassage

Beautyverzorging schoonheidssalon
pedicure Thaise voetreflexmassage

€ 45

  • Duurtijd: 60 min
  • Manuele voetmassage in combinatie met stokjes
  • Activeert de doorbloeding en zenuwbanen
  • Totale ontspanning van het lichaam
Reserveer deze behandeling


pedicure Thaise voetreflexmassage

Bij voetreflex massage worden bepaalde drukpunten op de voet bewerkt. Deze drukpunten staan in contact met alle organen in het menselijk lichaam.


Gestart wordt met strijkbewegingen over de gehele voet en daarna volgen licht knedingen en tenslotte acupressuurbewegingen van voet -en onderbeen.

Thaise voetreflex massage is uniek, omdat men behalve vingers, duimen en handen ook gebruik maakt van een speciaal voetmassagestokje, hiermee worden alle zones één voor één in de juiste volgorde bewerkt.


Thaise voetmassage bevordert en verbetert de bloedsomloop in de voeten en onderbenen, vermindert pijn, en stimuleert de zenuwbanen. De tintelingen, prikkels en kriebels zijn normaal bij deze behandeling. Pijnprikkels betekenen, dat er blokkades aanwezig zijn.
Voetmassage brengt het lichaam tot rust.

 Geef je voeten de aandacht die ze verdienen.

Onze voetjes hebben dagelijks veel te verduren, waardoor ze zeker de nodige zorg nodig hebben, en dit is vooral geen overbodige luxe !!!

Denk maar eens wat onze voetjes allemaal voor ons doen iedere dag, dus verdienen ze de nodige zorg, waarvoor ze u dankbaar zullen zijn.

We staan graag voor u klaar, steeds met de nodige aandacht, ook van groot naar klein probleem.

Na een behandeling loop je terug op wolkjes