Permanente make-up Eyeliner boven met wing

Beautyverzorging schoonheidssalon
Permanente make-up Eyeliner boven met wing

€ 210

Reserveer deze behandeling


Permanente make-up Eyeliner boven met wing

Techniek: Standaard eyeliner met of zonder wing Dit is een eyeliner tussen de wimpers en een klein beetje erboven om nèt wat meer nadruk op de ogen te leggen. Deze eyeliner kan recht stoppen of met een kleine wing voor een wat chiquere uitstraling. Weet dat je eyeliner de eerste weken wat donkerder is van kleur. Je huid moet het pigment nog volledig opnemen om dan de juiste kleur te laten zien. Nazorg: Eerste 3 dagen: 2x per dag Terramycine oogzalf aanbrengen met een wattenstaafje Niet wrijven, krabben of met je vingers aanraken. Let ook goed op als je huisdieren hebt. Was goed je handen vooraleer je je ogen gaat verzorgen. Eerste week: Geen mascara, oogschaduw of oogpotlood Geen zwembad, sauna, zon of zonnebank Let op met het wassen van je haarALGEMENE INFO

Iedereen verdient het om er perfect uit te zien.  Je ogen, wenkbrauwen en lippen mogen dagelijks schitteren. Daar zorgt Evelien voor, met gegarandeerde kwaliteit. Of stoort een litteken je? Medische tattoo is dus ook mogelijk. (Tepelhofreconstructie -Areola – littekens) Door de juiste inkleuring valt dit niet meer op en ga je gegarandeerd zelfzekerder door het leven.

Bij permanente make-up wordt er met een steriele, flinterdunne naald, pigment vlak onder het huidoppervlakte geplaatst.

Bij permanente make-up wordt er gewerkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid (Epidermis). D.w.z. dat permanente make-up niet levenslang blijft zitten doordat de bovenste huidlaag zich om de zoveel tijd vernieuwd. Het is dan ook van belang om de permanente make-up na enkele jaren op te laten frissen...

Bij permanente make-up is het van groot belang dat er met de juiste apparatuur, pigmenten en naalden wordt gewerkt. Ik werk met pigmenten, die gecontroleerd zijn bij de Keuringdienst van de FOD-gezondheidsinspectie en zijn veilig en goedgekeurd.

VOORDELEN VAN PERMANENTE MAKE-UP

ALTIJD EEN VERZORGDE UITSTRALING: Dankzij permanente make-up ben je altijd professioneel gemaquilleerd, zelfs als je net uit bed komt of wil gaan sporten of zwemmen.  Bye, bye, panda-ogen

TIJDSWINST: Als je 's morgens nogal gehaast bent, biedt permanente makeup een oplossing. Je wint tijd en komt relaxed aan op je werk of afspraak.

MINDER MAKE-UP KOPEN: Je hoeft niet alleen minder make-up te kopen, er is ook geen geknoei meer om dat ene lijntje perfect te krijgen. Ook superhandig als je een bril of lenzen draagt.

MINDER ONTSCHMINKEN: Onze huid rond de ogen is nogal gevoelig. Je hoeft je minder te ontschminken, wat jouw huid natuurlijk ten goede komt.

WERK IK HYGIËNISCH? Ik werk in een steriele ruimte, aangepast aan alle hygiënische normen en werk ALTIJD met steriele wegwerpnaalden, draag handschoenen en een mondmasker dus je hoeft je geen zorgen te maken om de hygiëne en mag je zeker zijn dat je in nette handen en omgeving bent.

DOET HET PIJN? Omdat de huid eerst verdoofd wordt met een aangepaste crème en gel, zal je weinig voelen tijdens de sessie. Je voelt wel een lichte tinteling en soms zelf kriebelachtig gevoel maar sommige mensen kunnen er zelfs bij in slaap vallen.

HOEVEEL SESSIES ZIJN ER NODIG? Meestal zijn 2 behandelingen voldoende om permanente makeup professioneel aan te brengen. Bij de nabehandeling kijk ik aandachtig naar de details zodat eventueel de tint of de vorm aangepast moet worden. Permanente make-up moet “opbouwend” aangebracht worden en gaat niet zo diep als een gewone tattoo. Daardoor is een vervolgbehandeling meestal nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Tussen de behandelingen moet wel minimaal 3 à 4 weken zitten MAAR maximum 8 weken.

HOELANG DUURT EEN SESSIE? De hele procedure duurt ongeveer 1,5 uur voor de ogen/eyeliners en een 2-tal uur voor wenkbrauwen of lippen.

Verloop behandeling:

  • Intake gesprek + Voortekenen
  • Verdoving aanbrengen
  • Behandeling zelf uitvoeren

BLIJFT PERMANENTE MAKE-UP LEVENSLANG OF ZIJN ER NADIEN NOG ONDERHOUSESSIES NODIG? Permanente make-up is een zachte en natuurlijke vorm van pigmentatie. De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen.  Dus ook geen enkel probleem als je een MRI of scan-onderzoek moet ondergaan.

Het resultaat blijft kleurvast gedurende 3 à 5 jaar voor de eye-liner en 1 à 2 jaar voor de wenkbrauwen en lippen.

Nadien vervaagt de kleur lichtjes en worden correcties aanbevolen om de kleuren opnieuw intenser te maken.

Bij Sentido zal Evelien je permanente make-up en medische tattoo verzorgen.