Sentido

Opdat u van een behandeling rustig zou kunnen genieten, werkt Sentido enkel op afspraak. Last-minutes zijn zeker mogelijk, maar kunnen we niet altijd garanderen.

We kunnen niet altijd de telefoon beantwoorden.

Telefoons kunnen niet worden aangenomen tijdens gelaatsverzorgingen, massages of arrangementen, zodat onze klanten optimaal van hun behandeling kunnen genieten.

Spreek gerust een boodschap in op onze voicemail, en we bellen zo snel mogelijk terug.

Wij vragen u om afspraken stipt te willen naleven. We hebben immers tijd voor u voorzien en alles in gereedheid gebracht.

Kunt u toch onverwacht niet komen, gelieve zo snel mogelijk telefonisch te verwittigen.

Nagelbehandelingen

Tijdens een nagelbehandeling streven we naar hygiëne, kwaliteit en comfort zodat JOUW nagelmoment in een ontspannen sfeer kan doorgaan. Daar horen enkele afspraken bij:

  • Gelieve het gsm-gebruik tijdens de nagelbehandeling te beperken, zodat we ononderbroken met de nabehandeling kunnen doorgaan.
  • Raak tijdens de nagelbehandeling niets aan met je nagels, zoals kledij, sjaal, haren, wrijving in het gelaat,…enz zodat de nagelplaat volledig vetvrij en zonder stofjes blijft.

Afspraak vergeten, niet of te laat afgebeld?

Wij hebben de nodige tijd voor u gereserveerd en andere klanten teleurgesteld, daarom zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag van de behandeling in rekening te brengen. Gelieve het annulatiebedrag te storten op rekeningnummer: BE85 1030 1867 6006 met vermelding 'annulatie-naam-dag'. Van zodra dit bedrag voldaan is, kan er pas een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Heeft u bepaalde voorkeuren ivm uw afspraken?

U verkiest een bepaalde dag, tijdstip, schoonheidsspecialiste, probeer dan zeker TIJDIG een afspraak vast te leggen, zodat wij hiermee (in de mate van het mogelijke) in onze agenda rekening kunnen houden.

Hartelijk dank voor uw begrip!